PNS Squeaky Clean Bad & Douchegel Eczema

Purenuffstuff, 250 ml
De eczema cream en eczema shampoo van Purenuffstuff zijn zo'n groot succes, dat er nu ook een douchegel is speciaal tegen eczeem. Geschikt voor hem en haar en voor dagelijks gebruik.
€ 8,99

Purenuffstuff, 250 ml

De eczema cream en eczema shampoo van Purenuffstuff zijn zo'n groot succes, dat er nu ook een douchegel is speciaal tegen eczeem.

Geschikt voor hem en haar en voor dagelijks gebruik. Deze veelzijdige Bad- en Douchegel reinigt de huid zonder agressieve wasactieve ingrediënten zoals SLS en Cocamidopropyl Betaine. Het is een goed schuimende wasgel die de huid niet uitdroogt. Geschikt voor alle huidtypes en zuinig in gebruik.

De producten van Pure Nuff Stuff zijn handgemaakt en vrij van chemische toevoegingen.

N.B.: op de foto is de ongeparfumeerde versie van de Squeaky clean bad & douchegel afgebeeld, het gaat hier echter om de Eczema versie.

 

Ingrediënten(INCI): water; decyl glucose (decyl glucoside=milde wasacteive stof uit suiker); xantham gum (xantham gum=plantaardige verdikkingsmiddel); apple cider vinegar (Acetic Acid=appelciderazijn) en etherische olie

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Ingrediënten(INCI): water; decyl glucose (decyl glucoside=milde wasactieve stof uit suiker); xantham gum (xantham gum=plantaardige verdikkingsmiddel); apple cider vinegar (Acetic Acid=appelciderazijn): etherische olie

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!