OVER ONS

OVER ONS

Het is ons doel om de meest natuurlijke verzorgingsproducten te maken die er zijn, voor een redelijke prijs, zodat je ze elke dag kan gebruiken en ze niet alleen voor speciale momenten hoeft te bewaren.

Met liefde maken wij elk Pure Nuff product met de hand, in kleine batches, om ervoor te zorgen dat alles vers en fijn is en je kan genieten van de maximale houdbaarheid. Als er een product is, dat om welke reden dan ook, niet doet wat het moet doen, laat het ons dan weten. Wij vervangen het gratis, zonder bijkomende kosten, zolang de t.h.t. niet verlopen is.

Wij luisteren naar onze klanten en veel van de nieuwe ontwikkelingen van onze producten worden ingegeven door onze klanten – of, met andere woorden, door jou!

De vakjes aanvinken

Wij geloven in dezelfde dingen als jij – goede kwaliteit, eerlijkheid, ethische waarden en all-round persoonlijke “loveliness”.

En, het is ook nog eens allemaal natuurlijk! Alles wat wij maken bevat alleen plantaardige of minerale ingrediënten en de extracties worden op een zo natuurlijk mogelijke manier gemaakt. We gebruiken waar mogelijk biologische en fair-trade ingrediënten.

We gebruiken geen SLS, parabenen, urea, synthetische geur- of kleurstoffen, niets afkomstig van de chemische aardolie-industrie en geen andere onnodige narigheid. We maken ook geen valse claims over anti-aging of cellulite-oplossend. En we testen niet op dieren, tenzij je onze familie en vrienden daar onder schaart (wat gemeen zou zijn).

Alles wat wij maken is gecertificeerd en getest op veiligheid door een onafhankelijk laboratorium en voldoet aan de Britse en Europese wet- en regelgeving. Onze dierproefvrije testmethode is BUAV gecertificeerd. En we zijn zo duurzaam als we kunnen door glazen potjes en HDPE-flacons te gebruiken (dat is het meest recyclebare plastic dat er is).

We hebben niets te verbergen en wij kunnen elk individueel ingrediënt dat wij gebruiken nader toelichten en verantwoorden. Dus als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

 

OVER ONS
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.