PNS Shampoo - Dry Scalp

Pure Nuff Stuff, 250 of 500 ml

Jeukende hoofdhuid is irritant, maar veelvoorkomend. Het is echter niet nodig om er mee door te blijven lopen. De combinatie van de milde wasactieve stof op suikerbasis en pure aloe vera, zorgt voor een milde, doch effectieve reiniging van haar en hoofdhuid, de verwijdering van schilfers en kalmeert tegelijkertijd de hoofdhuid.
 

 

Pure Nuff Stuff, 250 of 500 ml
Onze eigen mix van etherische oliën (rozemarijn, tea tree, lavendel en pepermunt) ruikt en voelt niet alleen lekker fris en zuiver, maar rekent ook af met schilfers en roos. het verkoelt tevens je hoofdhuid en rekent af met de oorzaak van jeuk.
Al deze etherische oliën zijn ook nog eens heel goed voor je haar. Rozemarijn en pepermunt werken stimulerend, tea tree en lavendel hebben een helende werkeng; bij elkaar ruiken zij heerlijk. Wij maken deze shampoo nu een tijdje op speciaal verzoek van klanten met jeukende hoofdhuid en roos en het is zo een populair product geworden waar mensen steeds voor terugkomen, dat wij het nu aan ons vaste assrotment hebben toegevoegd.

De producten van Pure Nuff Stuff zijn handgemaakt.

 

Beoordelingen & Recensies

Deel je gedachten met andere klanten

Ingrediënten (INCI): aqua (water); decyl glucose (decyl glucoside); glycerine (plantaardige glycerine); xanthan gum; aloe vera Juice (aloe barbadensis); apple cider vinegar (acetic Acid); essential oils: rosemary, tea tree, lavender, peppermint

Beoordelingen & Recensies

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!