PNS Hair Conditioner Unscented 250ml

Pure Nuff Stuff, 250 ml
Je haar heeft ook olie nodig om het mooi te laten glanzen en klitten-vrij te houden, maar je wilt natuurlijk niet dat je haar zwaar wordt en gaat hangen of dat het na het wassen vetter is dan ervoor. Geschikt voor hem en haar en jong en oud. Ook bijzonder geschikt als nabehandeling voor natuurlijke haarverf.

€ 11,80

Pure Nuff Stuff, 250 ml
Je haar heeft ook olie nodig om het mooi te laten glanzen en klitten-vrij te houden, maar je wilt natuurlijk niet dat je haar zwaar wordt en gaat hangen of dat het na het wassen vetter is dan ervoor. Deze conditioner bevat precies de juist hoeveelheid olie om het haar te voeden en gezond te houden maar het toch niet te verzwaren of vet te maken. Ongeparfumeerd.
Deze conditioner kan je gebruiken als leave in conditioner (dus zonder uit te spoelen) of als crèmespoeling (na het wassen op nat haar aanbrengen, in laten werken en uitspoelen). Ook geschikt voor kinderen.

Deze conditioner is ook bijzonder geschikt als nabehandeling voor natuurlijke haarverf.

N.B.: wij verkopen de nabehandeling van Logona niet omdat deze sulfaten bevat. Sulfaten drogen haar en huid uit en worden zelfs in verband gebracht met haaruitval!. Na lang zoeken hebben wij met deze 100% natuurlijke conditioner van PNS een perfect alternatief gevonden als nabehandeling voor alle natuurlijke haarverf soorten. Zo voorkomt u dat uw haar uitdroogt en blijft de kleur langer mooi. Tevens raden wij als nabehandeling de Hair Cleanser droog haar van PNS aan.

Als uw haar erg beschadigd, poreus of droog is, raden wij de Purenuffstuff Intensive Hair Conditioner aan. 


Ingrediënten (INCI):  water (aqua); organic virgin pressed coconut oil (cocos nucifera); aloe vera (aloe barbadensis); vegetable glycerine (glycerine); emulsifying wax

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen


Ingrediënten (INCI): water (aqua); organic virgin pressed coconut oil (cocos nucifera); aloe vera (aloe barbadensis); vegetable glycerine (glycerine); emulsifying wax; vitmine e

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!