PNS Charcoal Face Soap

Pure Nuff Stuff, 100 gram
Gezichtszepen maken het leven makkelijk. Ze zijn effectief, makkelijk af te spoelen en makkelijk mee te nemen - ze zijn gewoon makkelijk. Deze zeep met houtskool is gemaakt voor mensen met een onzuivere huid (puistjes). Houtskool is momenteel super populair en dat heeft een rede; het is gewoon zeer effectief. 

€ 8,75

Pure Nuff Stuff, 100 gram
Gezichtszepen maken het leven makkelijk. Ze zijn effectief, makkelijk af te spoelen en makkelijk mee te nemen - ze zijn gewoon makkelijk. Deze zeep met houtskool is gemaakt voor mensen met een onzuivere huid (puistjes). Houtskool is momenteel super populair en dat heeft een rede; het is gewoon zeer effectief. Het maakt dat deze zeep stevig schuim heeft waardoor het makkelijk aan te brengen en af te spoelen is. De etherische oliën in deze zeep ondersteunen het houtskool om extra vet, olie en vuil van het gezicht te verwijderen. Houtskool heeft de eigenschap dat het vuil, bacteriën en vet aan zich kan binden zodat deze verwijderd kunnen worden. 

 

Ingrediënten: Charcoal Powder (Carbon), Coconut Oil (Cocos Nucifera), Rapeseed Oil (Brassica Campestris), Castor Oil (Ricinus Communis), Olive Oil (Olea Europa), Grapeseed Oil (Vitis Vinifera), Water (Aqua), Cocoa Butter (Theobrama Cacao), Tea Tree Essential Oil (Melaleuca Alternifolia), Lavender Essential Oil (Lavandula Angustifolia), Eucalyptus Essential Oil (Eucalyptus Globulus)

 

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Charcoal Powder (Carbon), Coconut Oil (Cocos Nucifera), Rapeseed Oil (Brassica Campestris), Castor Oil (Ricinus Communis), Olive Oil (Olea Europa), Grapeseed Oil (Vitis Vinifera), Water (Aqua), Cocoa Butter (Theobrama Cacao), Tea Tree Essential Oil (Melaleuca Alternifolia), Lavender Essential Oil (Lavandula Angustifolia), Eucalyptus Essential Oil (Eucalyptus Globulus)

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!