SKOON Wasbare Reinigingspads

Wasbare Skoon Re-usable Face Pads, 7 stuks incl. waszakje.

Skoon re-usable Face Pads zijn volledig natuurlijke wasbare 'wattenschijfjes' gemaakt van bamboevezels. De set bevat 7 Face Pads met 2 verschillende kanten.
Eén kant met een zachte structuur voor de gevoelige huid bijvoorbeeld rond de ogen en één kant met structuur om de huid te reinigen of zachtjes te exfoliëren.

Skoon re-usable Face Pads zijn duurzaam en een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp wattenschijfjes. Ze kunnen 500 tot wel 1000 keer gebruikt worden Zo kun je bijdragen aan het dagelijks verminderen van afval. Doe je ook mee?

De Face pads zijn geschikt voor alle huidtypen en kunnen gebruikt worden om je gezicht te reinigen, make-up te verwijderen, toner aan te brengen, je gezicht zacht te scrubben/ exfoliëren of om een gezichtsmasker te verwijderen.

 

€ 8,49

Gebruik:

Make-up verwijderen en de huid reinigen:

Gebruik de Skoon re-usable Face Pads met een reinigingsmilk zoals de PNS avocadocleanser of gebruik alleen water. Hiermee kun je make-up van je gezicht verwijderen en/of je huid reiningen en verfrissen. De kant met zachte kant is geschikt voor rond je ogen. Met de andere (structuur) kant kun je make-up en andere onzuiverheden van je gezicht verwijderen.

           

Na gebruik kun je kiezen of je de Skoon re-usable Pad direct uitspoelt, met eventueel wat zachte natuurlijke zeep, of in een waszakje bewaart voor de volgende machine wasbeurt. (40 - 60 graden Celsius).

Waterproof Make-up? Spoel de pads meteen uit!

Tip: Als je de face pads vóór het eerste gebruik eerst wast, zuigen de pads meer product op. Gebruik géén wasverzachter, geen bleekmiddel, geen vlekverwijderaar. Door gebruik van een wasverzachter kunnen de pads minder absorberend worden en bleekmiddel/ vlekverwijderaar kan de stof beschadigen.

Materiaal: 100% Bamboe

Geleverd in een waszakje met 7 stuks.

Beoordelingen & Recensies

Deel je gedachten met andere klanten

n.v.t.

Beoordelingen & Recensies

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!