PNS Sunscreen lotion Spf 20

Dit product heeft leveringsproblemen en komt op korte termijn helaas niet binnen. De zonnelotion van ons eigen merk is het enige zonnebrandmiddel dat even zuiver is als die van PNS en is wel direct leverbaar. Klik hier voor onze zonnelotion.

 

€ 19,25

PureNuffStuff, 250 ml

Een fijne crème voor lichaam en gezicht met een beschermende zonnefactor 20. 

Voelt licht en zacht aan op de huid. Wij raden aan om dit product dun aan te brengen en indien nodig na enkele uren opnieuw te smeren. Ook als je veel zweet of hebt gezwommen, raden wij aan je opnieuw in te smeren.

Dit product bevat geen nanodeeltjes en kan een lichte witte waas achterlaten op de huid als je het dik opsmeert.
("Natuurlijke" zonnebrandmiddelen die helemaal geen witte waas op de huid achterlaten maken gebruik van kankerverwekkende nanodeeltjes, dus wij raden aan om die niet te kopen als je gezondheid je lief is).  

Ongeparfumeerd dus ook geschikt voor de gevoelige en/of allergische huid.

Deze zonnebrandcrème is ook geschikt om in de zomer als dagcreme te gebruiken (of in combinatie met je dagcreme) en kan onder make-up worden gebruikt.

N.B.: Nanovrije minerale zonnebrandmiddelen bevatten witte mineraaldeeltjes die op de huid blijven liggen om daar de schadelijke Uv-a en Uv-b stralen te reflecteren en zo de huid te beschermen. Doordat deze mineraaldeeltjes wit van kleur zijn, kunnen ze, afhankelijk van de tint van je huid enigzins zichtbaar zijn. Voor de blanke en licht getinte huid is dit over het algemeen geen probleem, maar bij een bruine, donkerbruine of nog donkerdere huidskleur kan de zonnecrème resulteren in een ongewenste witte waas. Voor mensen met een donkere huid zijn dit soort producten daardoor minder geschikt.

Reakties van onze klanten:
"Ik wil even melden dat ik echt heeeeel blij ben met de zonnebrand van Pure Nuff stuff. Wat een fantastisch heerlijk geweldig spul!!! het is niet vet, het beschermd uitstekend en ook al smeer je meerdere keren per dag, de huid blijft prettig voelen. Ook bij het douchen heb je niet het idee dat je een dikke vette film van je huid moet schrobben. Ik heb nog nooit zo een fijne zonnebrand lotion gehad, werkerlijk fantastisch!!"

Marit, Amsterdam

 

"Wat ben ik toch blij met jullie!! De "fijnste zonnebrand ooit" staat klaar bij de vakantie-spullen!!
Groetjes!!"

Esther, Nuenen

Meer informatie
Geur Unscented
Beoordelingen & Recensies

Deel je gedachten met andere klanten

Nee

Beoordelingen & Recensies

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!