PNS Foaming Facewash Unscented (ongeparfumeerd)

Pure Nuff Stuff, 200 ml
Een milde cleanser ontwikkeld om direct op de huid aan te brengen en met water af te spoelen. Met zeer milde was actieve stoffen die zacht zijn voor de huid en creme-achtig schuimen. Geschikt voor de normale en gemengde huid en mensen die allergisch zijn voor parfum (of mensen die gewoon niet van geurtjes houden en een ongeparfumeerde facewash willen). Geschikt voor hem en haar.

€ 14,95

Pure Nuff Stuff, 200 ml
Een milde cleanser ontwikkeld om direct op de huid aan te brengen en met water af te spoelen. Met zeer milde wasactieve stoffen die zacht zijn voor de huid en creme-achtig schuimen. Geschikt voor de normale en gemengde huid en mensen die allergisch zijn voor parfum (of mensen die gewoon niet van geurtjes houden en een ongeparfumeerde facewash willen). Geschikt voor hem en haar.

Schudden voor gebruik.

Ingredienten (INCI): water; decyl glucose (Decyl Glucoside = wasactieve stof uit suikers); Vegetable glycerin, xantham gum (xantham gum = natuurlijk verdikkingsmiddel); apple cider vinegar (Acetic Acid = appelciderazijn)

Beoordelingen & Recensies

Deel je gedachten met andere klanten

water; decyl glucose (Decyl Glucoside = wasactieve stof uit suikers); Vegetable glycerin, xantham gum (xantham gum = natuurlijk verdikkingsmiddel); apple cider vinegar (Acetic Acid = appelciderazijn)

Beoordelingen & Recensies

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!