Mistry's Aloe vera gel

Op voorraad
Nog 4 beschikbaar
SKU
G045

Mistry's, 100ml
Mistry's Aloe Vera Gel helpt geirriteerde huid te verzachten. Ideaal na het scheren, na het zonnen, bij schaafwondjes, brandwondjes, etc. Ook geschikt als haarmasker bij dunner wordend, broos of beschadigd haar.

€ 7,99

De aloë vera plant wordt al eeuwen geprezen om haar verzorgende en helende eigenschappen. Het is dan ook een bijzondere plant en dat kan men zelf zien als men een stukje van een blad afbreekt; al binnen enkele seconden komt er een dun vliesje over de breuk en binnen korte tijd is het blad gesloten en de “wond” geheeld. Dit toont aan dat deze plant en met name de gel die uit het blad gewonnen kan worden een sterke wondhelende werking heeft. Wanneer wij deze aloe vera gel op onze huid doen, kunnen ook wij de genezende werking ervaren. De gel versnelt niet alleen de wondheling , maar heeft ook een pijnstillende, ontsmettende, jeukstillende en kalmerende werking. Het verzorgt en verjongt de huid en kan worden toegepast bij diverse huidaandoeningen, zoals: zonnebrand, wondjes na het scheren, (schaaf-)wonden, jeuk, etc. Tevens beschermt aloë vera gel de huid tegen beschadiging tijdens en na het zonnen (zeer milde bescherming). Kortom, een puur natuurlijk EHBO-middel dat, vooral in gezinnen met kleine kinderen, niet zou mogen ontbreken.

Ook zeer geschikt als haarmasker bij broos, dun, afbrekend of ongezond haar: voor het slapen inmasseren en de volgende ochtend het haar wassen met een milde, natuurlijke shampoo.(n.b.: er wordt gezegd dat Aloe vera de haargroei stimuleert, maar dat soort claims willen wij hier niet maken.)

Onze Aloe vera gel is een puur natuurproduct en daarom kan de kleur per potje verschillen. Dit is normaal omdat elke aloe vera plant net iets anders van kleur kan zijn.

Ingrediënten (INCI): Purified Water, Vegetable Glycerine, Aloe Vera Juice, Paba powder (paba is een natuurlijk aminozuur dat van nature in veel voedingsmiddelen voorkomt en een onderdeel vormt van het vitamine B-complex.)

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Purified Water, Vegetable Glycerine, Aloe Vera Juice, Paba powder (paba is een natuurlijk aminozuur dat van nature in veel voedingsmiddelen voorkomt en een onderdeel vormt van het vitamine B-complex.)

Beoordelingen & Recensies

Wees de eerste om dit product te beoordelen

We hebben andere producten gevonden die je misschien leuk vindt!